Mastfot del 2

Fick hjälp av en Lasse Karlsson, båtbyggare från Nimbus med polyesterlaminering av både mastfot och bottenstockar. Först sänkte vi ned ett stycke polyester i ett hemblandat spackel, därefter några dagar senare lade Lasse på några mattor på toppen. Jag slipade lite när allt var klart och målade sedan med grå topcoat. Passade på att måla förpiksluckan grå också när jag ändå höll på. Om den blir för hal får jag komplettera med halktape, men snyggt blev det tycker jag.

Pratade också med seglarlegenden Roffe ”Plåt” Erixon idag. Han håller på och tillverka lite detaljer till båten i rostfritt, att återkomma till när jag fått hem prylarna.

Different shades of gray

Different shades of gray

Förpikslucka i grå topcoat

Förpikslucka i grå topcoat

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *