Dyneema från Poly Ropes Sweden på gång

Idag har jag haft ett mycket intressant och givande samtal med Benny Nilsson, VD på Poly Produkter. Det som finns att veta om tågvirke, töjning och material har Benny järnkoll på och när man lyssnar till honom så erfar man själv hur lite man vet.

Poly har i vilket fall lovat att hjälpa mig med nya fall och tampar till Expressen. Benny talade om en del prototyper och sådant som han hade framme, men som ännu inte finns ute till försäljning. Inför vårt samtal hade jag tagit fram en sammanställning över mina behov i en lista och jag väntar med spänning för att se vad de kan plocka ihop för förslag…

Önskelista för säsongen 2015

Önskelista för säsongen 2015

Hardcore Dyneema från Poly

Hardcore Dyneema från Poly

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *