Huvudsponsorns logotyp snart på skrovsidan

Inspirerad av Regatta.nu, Ilskov & Partnere, Team Henri Lloyd m.fl. har jag nu beställt logotyper i utskuren folie till skrovsidorna på Expressen. Efter att inte ha fått något svar från det lokala tryckeriet vände jag mig till Halléns skyltservice på fastlandet. Jag bad en kompis hjälpa mig med att göra om den befintliga logotypen (som ni kan se i högerspalten här på bloggen, bland sponsorer) till en som är mer anpassad att sättas längs skrovsidan på Expressen. Jag skickade både som PDF och eps till Stefan Hallén, med instruktion om att logotypens höjd bör vara ca 50cm.

Bakgrunden/Skissen av Expressen jag använt är lånad av Sejlernyt.dk där man kan beställa en teckning av sin egen Express.

Återstår att se var jag skall placera Harken stickers och Poly-profilering (beroende på vad det blir)

Nu skall jag strax ut och fortsätta slipa på kölen…

Logos en rad skrovsida

Foto 2015-05-09 10 14 26

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *